Ви треба млад супер-талент во тимот?

Ние го имаме.

Ве поврзуваме со најдобрите кандидати.

Bintern hero image.
0
огласи

за пракса и вработување

0
кандидати

Како до супер талент?

Објави Оглас

» Со кул оглас покажи зошто токму твојата компанија е вистинско место за кандидатите

» Заштеди 2x повеќе време и пари со нашите совети за креирање на оглас

Процени

Издвои ги најдобрите кандидати со користење на филтри во нашата база од студенти

Споредувај, напредно пребарувај со нашиот алгоритам и покани на интервју

Успешна приказна

☑ Одлично искуство проследено со препорака од кандидати.

☑ Можност за сами да си го изградите вашиот иден вработен.

☑ Добивање на оценка за супер фирма од кандидатите.

За bintern.com

Успешни приказни

Се со цел да дознаеме каде денеска се наоѓаат нашите корисници направивме истражување и притоа пронајдовме голем број на задоволни корисници...

Види повеќе

Polar Cape е уште една задоволна компанија корисник на услугите на Бинтерн. Станува збор за компанија од ИТ секторот, па нивната потреба од нов кадар е секогаш добредојдена...

Види повеќе

Денес ќе ви зборуваме за уште една од многуте успешни приказни кои ни доаѓаат од нашите корисници. Во ова интервју имавме чест да зборуваме со...

Види повеќе

Денес ќе ви зборуваме за Ангел Ивановски средношколец во средното техничко училиште СОТУ ,,Ѓорги Наумов" - Битола кој во Септември ќе биде 4-та а и воедно завршна година од едно...

Види повеќе

Денес ќе ви зборуваме за уште една од многуте успешни приказни на корисниците на платформата на Бинтерн.

Види повеќе

Нашите клиенти

Sample Solution Inbox Data Centar Fx3X Teamcubate Евн Македонија

и многу повеќе...

Соработници

Seavus Code Academy FEIT

Блог

    Item 1 of 0