Најнови објави

Blog img
Интервју

Работодавачот Никола за практикантските програми

Денес ќе разговараме со Никола Николов, консултант во 42Dynamics, кој ќе ни одговори на прашањата околу соработката со Bintern, колку се задоволни од на...

Објавен: 20 сеп 2022 10:32
Image

Успешната приказна на Филип во 42Dynamics

Успешна приказна

Уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Денес ќе разговараме со Филип Спировски, кој пронајде пракса за Microsoft Dynamics 365FO Developer ...

Image

Успешната приказна на Трајче во 42Dynamics

Успешна приказна

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Трајче Ифтимов, кој пронајде пракса за Microsoft Dynam...

Image

Успешната приказна на Стефан во 42Dynamics

Успешна приказна

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Стефан Станковиќ, кој пронајде пракса за Microsoft Dyn...

Image

Практикантска програма - Зошто е важна за компаниите?

Интересно

Практикантските програми се еднакво важни за практикантите и за компаниите. Компаниите кои имаат практикантска програма се чекор напред во повеќе полиња...

Image

Зошто самодовербата е клучна за успех?

Интересно

Самодовербата е клучна за посреќен, задоволен и успешен живот. Тaa игра огромна улога во нашата секојдневна рутина и ни помага во остварување квалитетни...

Image

Успешната приказна на Петар во Xessable

ИнтересноУспешна приказна

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Петар Узунов кој пронајде пракса за QA Automation во X...

Image

Видови на лидери

РаботаИнтересно

Сите ние сме лидери во нешто. Некој е лидер сам на себе, некој е лидер на работното место, некој во домот…Сите се раѓаме со празна табла во главата и од...

Image

Инфлуенсерството како маркетинг алатка

ИнтересноДигитален маркетинг

Во денешно време на се поизразената употреба на ИТ технологијата во сите сфери на живеењето дигиталниот маркетинг станува неопходен дел од маркетинг-стр...

Image

Успешната приказна на Христијан

Успешна приказнаНовостиИнтервју

Бинтерн брои многу успешни приказни од студентите кои бараат пракса/работа. Денеска ќе прочитате за тоа како Seavus стигна до вработен преку користење н...