Инбокс Дата Центар Скопје

ИТ, Телекомуникации · 

Вебсајт
Опис

Инбох – Архивски Дата Центар е основан во 2011 година како иновативен модел за архивирање и управување со физички и електронски документи. Основан e на американска ИТ платформа и овозможува совршена организација на документите низ целиот нивен животен тек


Одговорно лице

Тања Ѓорѓиевска

Телефон

070400655


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.