0

RLI работа

објавува оглас за Агент за маркетинг и продажба

Плата:   

24,000

 MKD

Позиции:   

9

Локација:   

Скопје

Следбеници
0

Барате РАБОТА - Комуникативни сте -Амбициозни -Сакате патувања -Имате автомобил (локално низ Скопје) -Најмалку ССС -Задолжително интервју КОМПАНИЈАТА НУДИ: -Стартен прихот од 24,000 ден + дополнителни примања -Обуки за комуникациски и продажни вештини -Напредни обуки за менаџерски позиции -Фер и коректна атмосфера -Чести тим билдинзи и патувања АПЛИЦИРАЈТЕ: - со CV на следнава маил адреса : [] - или јавете се на телефонскиот број 070/226-805 секој работен ден од 9.30 до 14.00 часот

Потребни вештини:

Комуникациски вештини


Огласот истекува за еден месец.

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
RLI

Компанијата нема ставено опис


Отвори профил