Фх3х

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: над 50 ·  Јане Сандански 108-28 Скопје

Вебсајт
Опис

Компанијата Fx3x е домашна компанија којашто веќе 25 години е дел од сите големи филмски проекти на Холивуд, а од неодамна влезе во партнерство и со врвно светско студио за визуелни ефекти и анимација.


Одговорно лице

Нема информација

Телефон

+389 70 365 436


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.