Лукаско

Маркетинг, ПР, Медиуми ·  Игњат Атанасовски бр.25 А-9 Битола

Опис

Ако ви е потребна работа која може да ви овозможи формирање на сопствен бизнис и кариера придружетесе на тимот на ЛУКАСКО кој е 28 години во Македонија!


Одговорно лице

Јанка

Телефон

+389 70 387 291


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.