0

Bintern Dooel пракса

објавува оглас за Практикант за продажба

Плата:   

9,000

 MKD

Позиции:   

1

Локација:   

Битола

Следбеници
40

Дали сте заинтересирани да работите во динамична околина со многу возбудливи предизвици? 😉 Доколку одговорот на ова прашање е да. Тогаш ве повикуваме да аплицирате на огласот за Практикант за продажба во bintern.com, првата македонска платформа за студенти, дипломци и компании. Вашите одговорности: - Истражување на пазар и прибирање на контакти од потенцијални купувачи - Директна комуникација и јавување по телефон на потенцијални клиенти - Користење на систем за продажба (Hubspot) - Користење на LinkedIn, Facebook и други социјални медиуми за пристигнување до потенцијални клиенти - Комуникација и продажба на услуги на компании (B2B) - Водење на забелешки за разговори со клиенти - Подготовка и одржување на презентации за услуги кои ги нуди нашата компанија Времетраење на праксата: 3 месеци. Ги очекуваме вашите апликации! 📄 *Надоместокот за праксата е 9000 денари бруто, односно 7400 денари нето месечно.

Потребни вештини:

Англиски јазик


Огласот истекува за 2 дена.

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Bintern Dooel

Онлајн платформа за пракса и вработување. Ние веруваме во процесот на градење на професион...

Број на вработени: 1-10

Локација: Битола


Отвори профил