0

Вера Монд пракса

објавува оглас за 3D Artist

Позиции:   

13

Локација:   

На далечина

Следбеници
2

Прва домашна обука за Fashion Freelance која во својот фокус има - Обука за 3Д Моден дизајн и Обука како да се изгради Fashion Freelance кариера. Обуката трае 13 недели и се состои од 8 модули - 3Д Моден дизајн и 2 модули за изработка на портфолио, фриленс профил, стратегии за работа како фриленсер. Обуката ќе се одржува еднаш неделно 2 часа онлине групна настава и индивидуална работа во договор со ментор. Уписот трае до 01 октомври, обуката започнува на 05 октомври. Детали за обуката на www.fashion-freelancer.mk

Потребни вештини:

Англиски јазик

Комуникациски вештини

Креативност

Design thinking


Огласот истекува за 12 дена.

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Вера Монд

МК Вера Монд е извозно ориентирана компанија која делува во текстилниот сектор како произв...

Број на вработени: 10-25

Локација: Штип


Отвори профил