0

KLUB SPORT 77 DOO работа

објавува оглас за IT Поддршка

Огласот е завршен!

Позиции:   

2

Локација:   

Битола

Следбеници
11

ИТ ПОДДРШКА Потребно образование, вештини и способности: Познавање и искуство со инсталирање и поддршка на Windows оперативни системи; Основно Познавање на компјутерски мрежи; Познавање на хардвер (инсталација, дијагностика и решавање на проблеми); Основно познавање на Linux; Добро познавање на англиски јазик; Комуникациски вештини и тимска работа; Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија; Ориентираност кон решавање на проблеми; Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските; Чесност и доверливост; Возачка дозвола Б категорија. Одговорности и работни задачи: • Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери и периферни уреди во локална мрежа; • Мониторинг, заштита и надградба на компјутери; • Дијагностика на хардверски и софтверски проблеми; • Решавање на проблеми и поддршка преку тикет систем, меил и телефон.

Потребни вештини:

Англиски јазик

Комуникациски вештини

Тимска работа


Огласот е завршен!

Прашања и одговори за огласот
26.07.2022
9:31 часот
Прашање: Добро би било ако би била напишана платата за работното место. Еве јас сум со големо искуство и не знам дали да аплицирам или не.

Ве молиме видете ги веќе поставените прашања пред да поставите свое.

Поставете прашање
KLUB SPORT 77 DOO

Компанијата нема ставено опис

Локација: Битола


Отвори профил