0

Лукаско работа

објавува оглас за Маркетинг агент

Плата:   

25,000

 MKD

Позиции:   

10

Локација:   

Повеќе локации

Следбеници
11

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД КОМПАНИЈА КОЈА СЕ ЗАЛАГА ЗА ВАШАТА ВИЗИЈА И ИДНИНА ❗️ ВРАБОТУВАМЕ ВО БИТОЛА,ОХРИД , КАВАДАРЦИ И ПРИЛЕП❗️ Компанијата нуди: ✅️Тим билдинг ✅️Бонуси и награди ✅️Унапредување 3-6 месеци Услови: ➡️ Со и без работно искуство во маркетинг и трговија ➡️ Предност кандидати со сопствено возило.

Потребни вештини:

Тимска работа

Презентациски вештини

Комуникациски вештини

Интерперсонални вештини

Лидерство

Менаџмент со луѓе

Емоционална интелигенција

Преговарање


Огласот истекува за 25 дена.

Прашања и одговори за огласот
19.09.2022
12:13 часот
Прашање: Здраво, дали има некаква позиција која може да се работи од дома? Секое добро
Прашањето нема одговор.

Ве молиме видете ги веќе поставените прашања пред да поставите свое.

Поставете прашање
Лукаско

Ако ви е потребна работа која може да ви овозможи формирање на сопствен бизнис и кариера п...

Локација: Битола


Отвори профил