0

KLUB SPORT 77 DOO пракса

објавува оглас за Економист

Огласот е завршен!

Позиции:   

6

Локација:   

Битола

Следбеници
11

ОГЛАС за Практиканти за финансиско и материјално работење ЗА БИТОЛА Потребни услови за аплицирање: Завршено средно образование Познавање на работа со компјутер (Microsoft Office) ; Комуникативна личност, со организациски и аналитички вештини, тимски играч, флексибилен. Предности од практичната настава во Клуб Спорт 77 ДОО: Голема можност за вработување во Клуб Спорт 77 ДОО после периодот од 3 месеци, доколку ги исполнат условите на компанијата. За практичната настава избераниот кадидат ќе добие месечен паричен надоместок утврден согласно со Законот за Практикантсво. Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно од понеделник до петок во период од три месеци.

Потребни вештини:

Сметководство

Тимска работа

Комуникациски вештини

Интерперсонални вештини

Менаџмент со луѓе


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
KLUB SPORT 77 DOO

Компанијата нема ставено опис

Локација: Битола


Отвори профил