0

Siks P Konsalting DOO Skopje пракса

објавува оглас за Практикант во IT сектор

Плата:   

6,000

 MKD

Позиции:   

2

Локација:   

Аеродром

Следбеници
8

Спeцијализирана компанија за Контрола на квалитет на софтвер, има потреба од вработени кои треба да поминат обука пред вработување, обуката трае 2 месеци и е платена 6000 денари, со таа обука треба да ги совладаат основните техники на софтверско тестирање, manual и functional testing. По успешна обука кандидатот се вработува. JUNIOR QA ENGINEER Клучни одговорности: - Способност да се работи во мали тимови кои се интегрираат во повеќе интернационални тимови - Изработка и извршување детални test cases и сценарија базирани на клиентска документација, како и познавање на целосната тест документација, test plan, test data, test suits. - Осигурување на квалитет на производ во изработка, со придржување кон стандарди на квалитет - Изработка на документација за извршена работа - Допринос со креативни идеи за да се подобри процесот, системот, како и производот на кој се работи - Способност да се учат секојдневно нови технологии Квалификација е лицето да има завршено или да е во последната година студии на технички факултет, поврзан со информатичка технологија. Може да аплицирате тука или на [].

Потребни вештини:

HTML

Англиски јазик


Огласот истекува за 11 дена.

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Siks P Konsalting DOO Skopje

Спeцијализирана компанија за Контрола на квалитет на софтвер.

Број на вработени: 10-25

Локација: Аеродром


Отвори профил