Започни ја твојата кариера!

Започни ја твојата кариера!


Објавени (281 огласи)

пракса

Axapta Masters

23 сеп 2022 14:44

Позиција: Data Analyst Intern

About the position We are always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and work on international projects. Now, we are looki...

Активен уште еден месец

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Siks P Konsalting DOO Skopje

22 сеп 2022 15:19

Позиција: Практикант во IT сектор
Почетна плата: 6,000 ден.
Спeцијализирана компанија за Контрола на квалитет на софтвер, има потреба од вработени кои треба да поминат обука пред вработување, обуката трае 2 месеци и е платена 6000...

Активен уште 11 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

работа

StarGate

22 сеп 2022 12:06

Позиција: Customer Service Specialist
Искуство: над 1 година
Почетна плата: 32,000 ден.
Position: Streaming Presenters Based in Skopje About the Job: We are looking for positive, polite and professional Presenters that will be the Key to delivering excepti...

Активен уште 8 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

работа

RLI

22 сеп 2022 8:55

Позиција: Агент за маркетинг и продажба
Почетна плата: 24,000 ден.
Барате РАБОТА - Комуникативни сте -Амбициозни -Сакате патувања -Имате автомобил (локално низ Скопје) -Најмалку ССС -Задолжително интервју КОМПАНИЈАТА НУДИ: -Стартен прихо...

Активен уште еден месец

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Seavus

20 сеп 2022 6:39

Позиција: IT Trainee

We are excited to announce the new Telecom Talent Program! The start is in the middle of October, with duration of 4 weeks and will be conducted online. Telecom Talent pr...

Активен уште 6 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

работа

Лукаско

19 сеп 2022 10:20

Позиција: Маркетинг агент
Почетна плата: 25,000 ден.
БИДЕТЕ ДЕЛ ОД КОМПАНИЈА КОЈА СЕ ЗАЛАГА ЗА ВАШАТА ВИЗИЈА И ИДНИНА ❗️ ВРАБОТУВАМЕ ВО БИТОЛА,ОХРИД , КАВАДАРЦИ И ПРИЛЕП❗️ Компанијата нуди: ✅️Тим билдинг ✅️Бонуси и наград...

Активен уште 25 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Bintern Dooel

16 сеп 2022 11:32

Позиција: Практикант за продажба
Почетна плата: 9,000 ден.
Дали сте заинтересирани да работите во динамична околина со многу возбудливи предизвици? 😉 Доколку одговорот на ова прашање е да. Тогаш ве повикуваме да аплицирате на о...

Активен уште 2 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

работа

ЕВН Македонија

16 сеп 2022 6:03

Позиција: Електро инженер

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитет...

Активен уште 23 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Axapta Masters

12 сеп 2022 8:24

Позиција: Software Developer Intern

About the position We are always looking for perspective and talented people who want to advance their career options and to work on international projects. Now, we are ...

Активен уште 18 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Вера Монд

6 сеп 2022 18:53

Позиција: 3D Artist

Прва домашна обука за Fashion Freelance која во својот фокус има - Обука за 3Д Моден дизајн и Обука како да се изгради Fashion Freelance кариера. Обуката трае 13 недели ...

Активен уште 12 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

пракса

Mecoms

5 сеп 2022 12:00

Позиција: Internship/Junior Developer

Function description Are you eager to learn how to become a highly valued business software development consultant using the leading Microsoft Cloud technologies and lat...

Активен уште 11 дена

Најавете се како работобарател за да можете да аплицирате на огласот

Дознај повеќе

работа

LDSK - LiveDOOH Signkick

12 сеп 2022 11:28

Позиција: DevOps Engineer
Искуство: над 1 година

We’re a high-performing team on a mission to build the number one media owner platform in the world. As a key member of the Cloud Platform and Site Reliability team, you...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 19 сеп 2022 Дознај повеќе